Ko čini ATB?

Adventure team Babanovac

Adventure Team Babanovac sačinjavaju ljudi koji su zaljubljeni u planinu i prirodu, a žele sa njom suradjivati na profesionalan način kroz aktivnosti. Oduvjek je čovjek težio da se približi prirodi i da pronikne u njenu ćud, a mi smo odlučili da se čovjek i priroda upoznaju na sasvim nov način . Izazov kroz ovu ideju dobili su profesionalci GSS, profesori sporta, i instruktori skijanja te je kao rezultat zajedničke težnje u očuvanju prirode i zdravog života nastao ATB. Cilj programa koje nudi ATB je u prvom redu učinkovitost, zatim užitak te bezbjednost koju obezbjedjujemo krajnje seriozno, sistematskim i planskim pristupom ovom projektu. Prioritetan zadatak našeg tima je izgradjivanje pozitivnih odnosa u vašem preduzeću poboljšavajući komunikaciju medju uposlenicima, a sve u svrhu postizanja što boljih rezultata u poslovanju.

Ponuda u prilogu čini polaznu osnovu našeg programa koji je fleksibilan i prilagodljiv vašim fizičkim mogućnostima, zahtjevima i željama .

Adventure team Babanovac
foto_atb

Referenca


Zanima Vas ko su bili naši dosadašnji gosti?


Pogledajte ovdje...Ukratko

Mahir Lendo

MAHIR LENDO

rođen 1977 u Travniku Profesor tjelesnog odgoja, licencirani učitelj skijanja. Osnivač i voditelj programa ATB.

Nordic Walking

AMER MUŠIĆ zvani ČUPO

rođen 1969 u Travniku. Planinar od rođenja, registrovani Gorski spasilac od 2003. Autor većine fotografija našeg Web portala, osvjedočeni ekolog i zaštitnik vlašićkih prirodnih ljepota. Nosilac je Bronzane značke Planinarskog saveza BiH.